Till Talmannen

Åter till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Gå till https://www.google.com

Gå vidare till https://jige.jige.eu/nr-0-sammanstallning-av-sajter-som-finns-med-information-om-varlden-eu-fn-who-muslimska-brodraskapet-terrorister-nazzismen-socialdemokraterna/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/ansokan-om-medborgarskap-i-republiken-sverige/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/overgangslagar-vid-bildandet-overgangen-till-republiken-sverige-foundation/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sakerhetspartiets-asikt-om-sitationen-i-sverige-fran-1974-till-idag/

Ja då är det som vanligt i landet skurkistan eller vad folk vill kallas det för om man nämner namnet Sverige så ska man tänka på följande. Svenska Staten som man kallade det för så det gäller till 1974 för då så skrevs ett avtal mellan sossepacket och Muslimska brödraskapet sossepacket står som eller ska skulle stå för överlåtare av landet. Men det finns ett problem enligt regeringssidan längs ner står det om ni tar denna förslag så den som kan samla namn skickade sen detta till jankels@protonmail.com så får säkerhetspartiet se till och räkna rösterna och skicka dom till talmannen så dom inte får era uppgifter och kan ge sig på er. man får räkna med vad som helst idag jag har blivit hotad av brödraskapet så det gäller för dom att tysta folket kommer skriva klart detta ikväll skriv ut texten och visa folk vad dom skriver på sen ta ett a4 ark papper och skiva på och numrera dom

Sida 1-

I Egenskap av medborgare i Sverige då föd senast året 1973 då Svensk Staten var den som hade makten i landet som senare Muslimska brödraskapet enligt avtal ska ta över. Med avsikt att få det till ett kalifat eller vad dom vill kalla det för.

Jag har noterat att dom styrande inte vill erkänna att det är en terroristorganisation som styr landet med en bulvan leksaksregering. Landet ska hålla val utlyser val då anser jag det styrkt att folket bestämmer vilka som ska styra landet. Eftersom det nu är en leksaksregeringen som lyder en terrorist organisation som ger sig på oliktänkare så anser jag vallagarna ska gälla så namnunderskrifterna ska räknas av en part som är opartisk samt inte offentliggör namnen på dom som har skrivit under denna namnlista. Så folket inte riskeras att personförföljas.

Jag som medborgare avsätter omgående sittande regeringen. Med omedelbar verkan samt inte ska ha tillgång till rikskansliet. Oppositionen ska bilda en övergångsregering som kan verka till folket kan välja sin regeringen samt ska se till att den inte röstfuskas som jag anser det har gjorts i alla tider i landet Sverige samt i många länder i världen. Sammanställningen ska lämnas till talmannen för att riksstan ska fatta folket beslut som folket har fattat i denna skrivelse med omedelbar verkan. Detta är första sidan sen sidorna med namnunderskrifter ska numreras från 2 till sista sidan

Sida 1-

I Egenskap av medborgare i Sverige. Jag som medborgare avsätter omgående sittande regeringen. Med omedelbar verkan samt inte ska ha tillgång till rikskansliet. Oppositionen ska bilda en övergångsregering som kan verka till folket kan välja sin regeringen samt ska se till att den inte röstfuskas som jag anser det har gjorts i alla tider i landet Sverige samt i många länder i världen. Detta är första sidan sen sidorna med namnunderskrifter ska numreras från 2 till sista sidan

Samman ställningen ska lämnas till talmannen för att riksstan ska fatta folket beslut som folket har fattat i denna skrivelse med omedelbar verkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...