Hälsning från Muslimska Brödraskapet

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Åter till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå till https://www.google.com

Om meddelandet som påstår komma från Muslimska Brödraskapet. Om det nu kommer från dom så det inte är en liten blöja som utger sig för att komma med ett meddelande från terrorist orginationen brödra. Det är frågan det ok vi kollar . Meddelandet se följande ( Allah akkbar, Må den allsmäktige vidröra dig, och med kärlek utdriva den spröda rättshaverist som bosatt sig i din kropp. Hälsningar Muslimska brödrarskapet/S ) så vi tar en efter en av texten och kolar vidare, ok Allah akkbar är deras varumärke om man nu ska kalla det för varumärke i alla fall när dom går till angrepp så är det deras stridsrop man kan kalla det för att det talar om att dom går till attack för att mörda. Angripa är olagligt det är det dom gör. Försvara sig är lagligt med alla medel för att skydda sig även döda angriparen. Angriparen har inga alls lagliga aspekter annat än att inte utgöra föra för annan. Men deras avsikt är att angripa mörda folk får att injaga fruktan till motparten. Detta faller under Terroristlagarna och om länder följer lagarna så ska det ge påföljder som avskräcker till angrepp. Nu är Brödra med yrkesförbrytarna leksaksregeringen kapat landet Sverige. Med det så kan dom skydda sina likar att begå allvarliga brott och klara sig från långa fängelse straff om den ens får något. Ok nästa ord. (Må den allsmäktige vidröra dig) Detta ordval återspeglar det dom tror på en så kallad religion. Då är det Koranen som dom gör gällande som sin lilla religion, Detta är ingen religion utan en krigsförklaring man uppmanar inte sina att mörda andra lura ta över mm. Detta är som sagt ingen religion utan krigsförklaring inget annat det ska man svara på med våld på och försvara sig mot våldet motparten avser att angripa den andra parten med. Sen i alla religioner så är allt påhittat skrivet helgon förklarat av människan samma med påstådd gud. Allt kommer från människan för att det ska vara heligt så avsikten med det är att blockera för folket som har hittat på det man kan hänvisa till en gud att det är heligt bara goja snack inget annat. Ingen gud inget som finns där uppe som har hittat på detta med olika religioner. Tro gör folk att dom tror på det. Går det så långt att man är beredda att angripa andra ta över länder och mycket mera då är det skadligt för dels den som tror på detta samt dom som angrips av detta slödder. All våld mot andra är förkastligt. Då var man klar med så kallad religion som är livs farligt för folk samt speciellt för dom som har klen hjärna och blir hjärntvättade och utgör fara för andra. Sen nästa ordalydelse . Vidröra dej i detta fall så utger detta som ett hot av en så kallad religion som är våldsam som avser mörda dom som inte har samma åsikt som dom det återges i deras så kallade koranen. Så tolkningen då att dem avser att upplysa att dom avser att mörda en med enligt deras ritual. Sen nästa ordalydelse och med kärlek utdriva den spröda rättshaverist och med kärlek återspeglar deras religion så uttrycker sig folk som är tvättade i skallen tror agerar med förevändning till sin så kallade religion. utdriva den spröda rättshaverist dom anser att jag är en rättshaverist dom står för det som är rätt. Ja jag avser med partiet säkra landet för folket i landet så folken kan leva i fred med varandra som innan dessa knäppgökar tog över landet och sprider skräck med våld mot folket som dom anser ska finna sig att angripas mm. Är det någon som ska utdrivas den spröda rättshaverist så är det dom som är rättshaverist och med det ska ur landet så dom kan åka till ett land som passar dom så dom sliper mörda folk för att ta över landet. Sen nästa ordalydelse som bosatt sig i din kropp. Jojoj så uttrycker sig knäppgökar så det gör att man kan anta att det är just dessa som kommer med en hälsning. Hälsningar Muslimska brödraskapet/S ) ja det är livsfarligt att ha med såna personer som har skador i skallen som tror dom är nedsända att utföra något dom tror på och inte kan finna sig i andra folk med andra åsikter då har dom inte i väst att göra som i USA Kanada med flera länder att göra så dom får åka till många länder som har samma inställning så sno åt sig andras egendom som detta är är att beter sig som Hitlers försök till ockupation av väst världen då dessa ska än en gång stoppas och besegras och skickas ur det dom vill sno åt sig. Dessa rättshaverist angripare mördare plundrare så lämna och åk till länder ni passar i adjö .

Om Muslimska Brödraskapet som med avtal sen 1974 med sossepacket avtal om ta över landet så kallad Sverige. Parter ett parti från start är ett förbrytarparti påstår gör gällande arbetsparti. Har styrt landet längs av alla partier som har så kallat regerat i Sverige. (Ett bättre uttryck är att tagit makten med valfusk och i alla tider misskött sitt åtagande som styrande regering ) . Vad står partiet för jo enligt dom själva arbetsparti och man vänder sig till den största gruppen på den tiden arbetarna. Är det en klok val att påstå sig vara arbetarparti. Gör dom skäll för att kalla sig arbetar parti. Vi kollar läget. Står dom för lag säkerhets för sitt folk. Jeppp det påstår dom. Ok vi kollar. Ok alltid i alla år så när dom ska ha löneförhandling. Så höjs deras löner med mycket inte 3 -9 kronor i timmen, då är det stor höjning dom har i alla tider haft hög lön samt förmåner. Nä dom har gjort sig för känt av högre lön så har det hettat alltid i alla år. Sen ska arbetarna ha förhandling på en gång så är det alltid i alla år samma sak det kan inte bli för hög höjningar för då blir det problem för landet och det blir för dyrt. Sen får arbetarna sin höjning. Ok samma sak alltid yrkesförbrytarna regeringen för stor höjning arbetarna bara småsmulor. I alla år samma sak. Ok sossepacket var ju ett arbetar parti. Just det men inte fan så ser dom till folket utan till sig själva så har det varit i många år eller jämt att ha med detta parti att göra. Sen så ska det sänkas skatterna. Jaha bra tror ni. Bara blåsning ok då sänker man skatterna men samtidigt så höjer man andra skatter. Det motiverar man med att det ska vara rättvist så man behöver ändra dom. Ok för den som inte är så styrd och går på vad som helst. så följande alltid snack innan att det inte finns pengar man har inte råd så skatterna måste höjas. ok sen kommer det att dom sänks samt en del andra höjs. ok folket går på detta. Jag såg igen detta på tidigt stadium sa jag något då väldigt snällt. Men folket tålde inget alls Sverige var landet gud allt yrkesförbrytarna gjorde så var det ok det är ju ett arbetar parti. Så var det lång tid. sen skatterna så hittar dom på mera skatter hela tiden, så kallade omsättningsskatten som nu heter kallas för moms. var på prov tidsbegränsad tillfällig kallades den för låg med några procent. Sen så blev den kvar är nu max 25 procent. Sen andra skatter så kallade skrotpremien man fick betala 1.500 kronor när man registrerade in bilen i registret. det skulle vara en kostnad att ta hand om bilen när den inte ansågs vara värd att laga den så det var billigare att skrota den. En bil på den tiden höll i ca 10 år. Så i förskott betalade man men det fans aldrig pengar så dom fick fram pengar efter ett tag. Ok detta kollar vi man betalar i förskott pengarna är borta måste få fram pengar så dom kunde betala ut när bilarna skrotades. Hummm hur kan det saknas pengar. Jo för att i alla tider så tömmer skurkregeringarna konton som man har betalt skatt till som ska användas till det som folket har betalt skatten till. Men går till annat än folket betalar skatt till. ska nämnas följande pensionerna har det i alla tider bråkats om att dom håller på att kollapsa om man inte gör något år saken. Då kom man på att man ska göra om pensionerna ok hör här det blev pengar över når man ändrade på detta. Över hur fan kan det bli pengar över dom ska ju betala för just pension. Jo det blev över så dom då att dom ska tillföras till pensionerna nej. Varför orsaken är följande det finns så klart gränser hur mycket man kan ta ut i skatter det vet assen så därför så hittar dom hela tiden på att lösa detta på. så man sänker skatterna men höjer visa så det blir rättvist, ska översättas till sossepackets blåsningar. Man sänker visa höjer visa så man kan säga att man sänker skatterna så klart får dom mera när dom så klart höjer andra skatterna så blåser man folket . Man tömmer skattekonton som vägskatt med flera så man inte finns pengar så man måste höja skatterna. Det betyder följande att arbetar partiet. ÄR just en förbrytare orgination med en husse bakom sig som är en terrorist Muslimska Brödraskapet. Så facit en förbrytare parti som har nazzi terrorist koppling som är åtalbara för terrorist samröre har just samröre med en parti som sossepacket har avtal med en sen. Så fortsättning mera kommer snart

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Åter till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå till https://www.google.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...