Polisanmälan

Ja ni ok polisanmälan ja det ska man göra. Den ska dom villa ta mot den med i stället för att på alla sätt se till att dom inte får någon anmälan det är dom duktiga på orsaken är säker att man är en oliktänkare som inte bugar och bockar ok i klart texts känd ordentligt känd i byn ok inte svårt att bli dom har ju rätt stora skador i skallen många av dom specielt myndighetspersoner ja stockholmare ojoj sen mer eller mindre så början dom räkna sina fingrar så alla är kvar. jojoj ok det är att ha ideer ok jag som är ’första i familjen som är stockholmare från början är ju ordentligt utbildad på detta så kallade sitation det ni stora problem den saken hos dessa snilleblixtar som dom anser att dom är. Sen kan det vara svårt att göra det för så kallade töntarna vill inte ha den. det fungerade bra att tipsa anmäla om sprängämnen då var det fart på dom. då ringde jag och det blev fart på den saken, sen så skulle dom koppla mej till att anmäla detta. jag nämnde så klart att jag inte var i Sverige och inte kunde sitta hur länge som helst och vänta. ja det lät inte som något problem sen så satt jag väntade och väntade det går ju snappt om man sitter med en kontantkortstelefon till det är slut på pengarna . ok hände inget så jag ringde om men skulle då ringa för att anmälla detta ok. att dom fick sån fart så antog jag i alla fall att när dom vet pågående brott dom ville inte åka ut och ta dom på platsen för dom hade säker span på dom. så med direktkontakt med dom så antar ju man att det är mera än bara att dom inte vill ha en anmälan men hänvisa till den sen som sagt man sk ju kunna komma fram innan pengara är slut samt det går ju eller skulle gå att lösa på mailen men så klart då ska dom vilja det med och det vill dom inte. se skrivelserna till dom. ok detta började för ca en någon månad sen då denna Rickard var enligt han utsliten för mycket att göra, mja ok lite mera från början Rickard ville hyra huset på marken. så blev det efter ett tag sen skulle han och hon hjälpa till att avveckla fd verksamheten. ja sälja gjorde dom men sen var det ju med pengarna man ska ju kunna redovisa saken men så klart fasten man sagt att spara kvittorna som hon slängde så klart sen så stoppade dom på sig pengarna som försvan så klart planerat från dom sen blev dom osams och hon stack med som rickard sa bilen full med saker ok hade han koll på vad nää så klart ok .sen eftersom det inte fungerade fick han inte sälja mera. då blev han så sliten så så han måste ta igen sig sen fortsatte att sälja fasten han inte fick sen meddleade jag att området skulle tömas på en söndag . när dom kan hade dessa små liv stuckit tagat allt som går rivvit ut så dom kom åt det och så klart tagit allt. nu så hade så kallade polisen dom på span så en mb skåp körde som med oskattat ej besiktigad eller försäkrad så kallade polisen hadde full koll på att dom tömde allt och lät dom göra det. sen ta dom bara för sprängämnen inte det andra och en annan sikar på mailen inget svar sen får man dagboksbladet då är dom häktade för sprängämnen vapen inte stöld mm jag försökte ringa igår dom ska se vem som ringer en så stor sak som denna så kan dom ju kontakte en om dom vill med det vill dom inte den saken är klar så ringde 114 14 sa i växel vad det gälde samt att jag var utomlands ok inget alls intrese sen sa det är det var väntetid på 14 minuter inget svar nästan en timme ok då gav jag upp .och mycket hjälpsama personer man kunde ju lämna sitt nr så ringer dom upp när det är en tur ok det fungerade inte. så är det att ha md dessa att göra ok kommer skicka till jo jk men som sagt i denna skurkstaten skurk inte fan kommer det hända något med den saken inte så är läget att ha med dessa lekande ja vad ska man kalla dom för sen detta med beslaget men att dom anser att rädda sverige,,, ja en sak jag kan tala om detta kommer garanterat sluta som det kommer och det är att skattebetalarna kommer få betala ersättning för detta lilla häktning av dom men så klart folk blir ju idag dömda för vad som helst och angriparna som tilhör husses folk kan härja fritt få några månader eller så . att inte ta dessa för stöld mm är så klart olagligt specielt enligt polislagen sen att inte ta dom för stöld bara för dom inte vill jani så är dom viktigt att pissa revir så där polisen hafr span samt har bevis och vill dom inte d’ta dom på det men ger sig på sprängämnen så dom kan framstå som smarta som fan men struntar där dom har en fällande dom med bevisning som håller ojojo ok dessa ska vara dom som man ska vända sig ’till ok så är läget

https://jige.jige.eu/2018/06/01/mail-till-fran-polisen/

https://jige.jige.eu/2018/06/01/mail-till-fran-polisen/(öppnas i en ny flik)

https://jige.jige.eu/2018/06/01/sald-4-hjuls-motorscykel-ej-betald-till-agaren/

Ok enligt överrenskommelsen så skulle dessa 2 st snilleblixtar sälja av dom skulle få 40 % av det dom sålde ok vet inte men det låter lite mycket men ok det är var det som vi kom överens om ,kravet så klart redovisa och spara kvitton ok deras avsikt var inte det först så förstog dom inte det hon skulle stå för det och hand om pengarna. jojo men så blev det aldrig från deras sida så var inte det tanken utan skulle ha allt sen krångla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...