Mustafa Mor i Tuzluca

Är det någon som vill ha nya grannar dessa idioter är lediga för den saken falska som fan pladdrar på dom bara fan så länge dom kan blåsa en på pengar så är dom så lena i käften som bara fan. sen så låter skojarna på detta viset trevliga va men jag avstår att ha med skojarna att göra . Men dom hade väl dåliga dagar så dom kunde vräka ur sig när det passar dom som dom vill för man ska flytta .i 10 år så hade dom ett halvfärdigt hus . Och hade inte råd att göra det klart så det gick att bo i det. Sen kom dom på att blåsa mej som gav dom pengar att göra huset klart. sen när dom inte kan blåsa en längre ja som sagt så låter dom så här tacksamma typer va . Ok dom är lediga så är ni intresserade så hör av er till mej jk@jige.eu

https://www.youtube.com/watch?v=MmgbWBgmH5g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...