Tavor Management Ltd Thalassa Beach Resort kensingtoncyprus.com

Lämna sajten gå till google https://www.google.com

Gå till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Tavor Management Ltd Thalassa Beach Resort kensingtoncyprus.com
Ja ni detta företag vad ska man säga om det ok vi kollar läget. Detta är en kortfattad finns mera utförlig på denna sajt.
  1. Ok ville köpa en lägenhet hittade denna genom Mäklar ringen i Sverige som agerar på Norra Cypern. Bestämde mej för att köpa en lägenhet genom dom. (ska skriva lite förklaring innan man går vidare ) detta företag gör som många andra gäller hitta köpare sen få till avtalet som dom kan blåsa en (lura en )så avtalet skrivs så det passar dom sen så mörkade pris på förråd garage plats orsaken det kostade inte då det dom påstod så dom la på dubbelt på ca på priset för att inte lämna bevis så skriver dom inget pris i köpeavtalet utan det ingår i köpet så var det med den blåsningen. Sen så skulle dom göra ändringar som jag ville ha dom bekräftar det. Men gjorde inte det så en början på detta lilla skådespel. Sen så köpte man 2 förråd men dom kunde inte lämna nyckel till dom så jag fick låna ett av dom till jag kom tillbaka. Så var avtalet muntligt på tiden så varning så till att allt skrivs in lita inte på ombuden som säljaren kommer med. Då kan ni bli lika blåsta som en annan blev. När jag kom åter efter 2 år så är dörren öppen det mesta borta. Sen fick man tag på chefen som helt enkelt svarar att jag kom inte åter efter 2 veckor då skickar hon in folk och gör inbrott. Att meddela inte mej eller flyttar sakerna till mina förråd nää inte då så har gör dom tyckte hon. Sen ljuger personen dåligt lägenheten var bara ytterväggarna så på 2 veckor så skulle dom göra den klar bara snack det var månader det tog. Efter mycket fick dom betala 2.000 € i ersättning med mycket bråk. Efter en tid så meddelade dom att lägenheten var klar. Jag har då fått bara problem med dessa och dom ger sig inte alls dom hittar bara på mera för man ska tröttna på dom och inse att läget är hopplöst och vilja sälja med förlust detta stora investerings objekt som inte är det sen lägger säljaren som man har svarat på mellan 3-6 % som dom ska ha så man betalar för alla i ledet och får i mitt fall bara problem inget annat. Så nu till saken dom säger att lägenheten är klar. Jag fattar att det är inte så. Så jag skriver ge mej foto. När jag får foto så ser jag att dom inte gjort som jag beställt. Får svar att ja ska komma och besiktiga lägenheten. Jag svarar gör det jag har beställt för det hade dom struntat i. Så jag säger till slut gör som jag har beställt kontakta mej när det är klar. Det gör inget alls på 2 år. Under tiden jobbar som stenhårt på att jävlas så man ska tröttna på dom. Så under tiden så skickar dom krav att man ska betala avtalat var handpenning sen kostnader. Så ok till kostnaderna handpenning betalt sen skatter moms säker också kostnaden vad jag mins för lagfart titel kallas det här. Vatten elanslutning. Så avtalet är från 2016 har inte fått el än när jag tröttnade på deras dum heter så nämnde jag det för dom. Efter ett tag vill som att man ska betala elen genom dom så klart så blåser dom en så jag tröttnade och skrev jag vägrar att betala tills ni i domstol har vunnit i en dom i domstolen. Ok har dom gått till domstol näää så till sak 1 jag skulle betala handpenning gjort samtliga skatter samt som jag mins stämpel skatten för titeln
  2. för el vatten sen kom dom med att jag skulle ansluta och betala igen så jag kollar jag har betalt för vatten el ansluten som jag minns anser så jag skriver och frågan svar vatten är för el som jag har betalt svar infrastrukturen vad fan är det inget svar ok ilsken som fan så ja inte fan ger dom sig inte. Och det gör inte jag heller. Ok mycket mera så ja ni kan läsa mera om detta så vad händer ja det går inte att sälja detta stora investeringsobjekt som dom ska ha skadestånd och vad jag ha då
  3. ok dom gjorde inte lägenheten som jag beställde dom ser inte till att åtgärda det på 2 år
  4. dom kräver jag ska betala kvartal på köpet enligt avtala så skulle jag efter ett år betala resten. Hjälper det att skriva till dom och dom kollar och rättar sig efter det nääääääää inte då. Så jag till slut skickat gång på gång till advokaten som till slut bekräftat att jag ska betala efter 1 år. Ok ska dom följa det nu nä då så klart inte som fortsatte kräva ett tag sen tröttnade dom .
  5. Efter 1 år så kollar jag pengarna som jag skulle betala lägenheten med nääääää det finns inget nähä ok detta bråk tar jag inte upp här och fickman tag på pengarna nää så klart inte. Så efter ett tag så fixar dom ett lån jag tycker det liknar ja just det flera år efter så får jag veta vad som exakt vad det står total blåsning. Jag kan lite engelska fick förlita mig på mäklar ringens översättning ja den var ju som den var och advokaten som meddelande mej en del ska så klart ska vara opartisk men glöm detta dom använder sina som dom anvisar till och det ja inte imponerad som jag ser det jag fick inte klar översättning så ren blåsning anser jag, advokaten skrev på för mej efter mitt godkännande som jag inte hade rätt uppgifter för att gå med på det..man skriver bara ett sånt avtal det första var illa det andra var mycket värre så jag dom hotar mad att säga upp lånet och slänga ut en ok när jag vägrar betala för att jag anser det är fel. Så få något råd av dom nä inget annat än att tala med dom hur talar med någon som har planerat att blåsa en innan ja detta är uppenbarligen deras affärs ide så vad ska man då snacka om dom ska ha sin pengar och skadestånd vem har orsakat skadestånd jo dom. Så när jag skriver att jag vägrar att betala gå till domstol och se till att vina där så betalar jag så jag ska betala skadestånd jojo så är det här ok kom ihåg följande i avtalet skriv allt om dom så pustar något skriv i det annars så står det inte då gäller det inte enligt dom. Ok motsatt riktning nä det finns inte. gjort skadestånd så ja efter 40 år i Sverige inom bygg mm så nä jag går upp i rätten även om dom anser att man ska förlora och få lägenheten och kan sälja den igen ok facit, sen när jag kommer efter 2 år så ska jag ha skrivit på ett nyckel kvitto jaha där ser man ok förklaring dom vill ändra så kallade områdets regler. Dom vänder sig till en som inte kan engelska som dom har blåst från dag 0 till idag. Så jag säger att jag ska få det översatt nå dom står utanför ska ha det påskrivet. Jag säger skicka det till advokat nä det är det brukliga om man inte är skojare. Ok nä flera gånger så ska dom bara ha påskrivet dom läger fram penna sen skriv på jaja ni. Inte det minsta imponerad. Vad är ändringen jo ordningsregler för området som dom kallar det. Vad är det jo inskränkningar på ägandet av egendomen man får inte göra något på fasaden inga parabol inga ac inget alls av inget är det. Innan jag fick koll detta så hade jag satt upp AC nä det fick man inte. dom tar ner den ska ha ersättning jojoj. Kontaktade advokaten som svarar AC finns ingen alls anledning ta ner .ok dom brydde sig näääää ok nu så ska ni hålla i er i detta nyckel kvitto som jag enligt dom har skrivit på på har jag skrivit på detta nyckel kvitto där dom skrivit in dessa ändringar. Så jag meddelar skicka till ombudet jag ska ha det översatt så har jag redan skrivit på kvittot dessa ändringar. Ok står det tillägg till avtala ändring till avtal nää sen så fick jag nyckeln till lägenheten av vakterna och detta bråk börjar på morgonen att dom ska ha påskrivet om ändring som jag vägrar göra sen kommer det fram att jag har skrivit på det i nyckelkvittot ok bara blåsning inget annat först så har dom inte sagt annat en nyckelkvitto vakten gav mej nycklarna har inget minne att jag skrev på något. Sen på morgonen så kommer dom ska ha påskrivet som jag vägar för det är inte översatt ok. Jag får inte detta att stämma annat än det jag har skrivit på så har dom skrivit in det dom vill ha i nyckelkvittot ok så gör tydligen dessa personer. Ok så bara snack om detta nyckelkvitto så eftersom det inte står tillägg eller ändring så viket avtala är gällande eller menar som på att båda är det. Än i dag har dom inte svarat på det. så skrev jag inte på det anser jag, Eftersom dom hänvisar till det så 2 avtal ok vilken gäller eller båda inget svar ok man kan ju bli trött för mindre ok jag tar den enklaste lösningen jag betalar inget fören ni har vunnit med era krav i dom stol så är läget idag. Inget mål i domstolen ingen vräkning så ja inte fan vet jag hur dom har tänkt det men det är inte mins bekymmer än men kan bli. Ok jag insåg att bo där funkar inte så jag får tag på ett annat ställe ok en lösning ja det skulle det vara men den lilla skojaren hade annan tanke ok det kommer i nästa vad som kan hända. Jag meddelade innan jag flyttade ut att jag säljer detta så klart så förstod jag att man inte kan sälja detta investeringsobjekt med en säljare som har några lustiga idéer eller bara konstiga idéer. Så i ca 20 månader så har 5 mäklare haft den till försäljning jag har meddelat att jag kommer sälja den för det jag kan få har jag fått den såld näääääää så klart säljaren som ja köpte av Tavor Management Ltd Thalassa Beach Resort kensingtoncyprus.com ville inte ha den till försäljning så klart kan jag förstå det. Dom ändrade sig efter lång tid det dök upp en som ville köpa som hade kontakter med detta företag fick veta en del. Så det togs upp att hur det skulle lösa sig med betalning för dom inte kunde sälja den för att jag var skyldig mera än den är värd så det föreslog att jag skulle betala mera men det har jag gjort klart för dom att dom kan glömma så nä det blev inget heller med det förslaget. Ok vet inte hur många gånger dom har brutit avtalet och det är avtalsbrott men dom ska ha skadestånd jaha där ser man jag anser att jag ska ha det så är läget. En mäklare i trakten har haft ca 5 spekulanter ingen köper den. Oj vilket investeringsobjekt ni verkligen imponerad. Ja jag kan verkligen rekommendera detta ställe inte bara ett köp det är massor mera man får på det så¨kallade köpet spänning bara problem och mycket mera men jag är inte intresserad av dessa medföljande tillägg jag föredrar ett köp sen klart inte massor med lek. Så ni som är intresserad av pang investeringsobjekt köp detta ni får mera än ett bara ett köp. ok så är läget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...