europabusiness-Krister-Andersson

Lämna sajten gå till google https://www.google.com

Gå till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

VAD SOM KAN HÄNDA OM MAN HAR MED DENNA PERSON ATT GÖRA

https://europabusiness.se/ Krister Andersson

Lagero Business AB Org.nr: 556894-6452

Har haft med mister Krister fått en gång ok betalt sen bara ja just det inte betalt alls och om man skickar påminnelse på betalning så kan han ju inte betala för han är ju hotad jaha. Där ser man ok men då kan han ju låta bli att lova att han ska betala många gånger men inte vill sen. Så en del får uppenbarligen betalt får man hoppas. Jag var inblandad i hans affärer ett tag så kan bara konstatera att får man betalt så får man betalt annars så får man inte det punkt slut. Jag fick en gång betalt sen inte fler gånger. Så först såg jag till hans bondgård när han hade semester ca 1år och ett antal månader. Sen skulle vi ju samarbeta om bolag som han sa men inte alls var tänkt från hans sida. Nu så söker han folk men som sagt inte en annan. Var lovat betalt sen jag fick tag på han. Jag la ut mycket pengar fick exakt 0:- så inte alls lönande enligt han så var jag inte till frågad om jag kunde hjälpa han. Med som sagt det var jag. Sen så var det nästa jag skulle få % om jag gjorde klart ett hus på gården som skulle säljas jag fick exakt 0:- sen så ville han ha hjälp att fixa objekt på Norra Cypern jag ville ha 10.000 SEK per objekt 2 st fixade jag gav mej 0 :- sen skulle vi sälja objekt på norra Cypern hans folk nytt jag äldre objekt han fick kontakt uppgifter på en som jag hade avtal med. Den kontakten tog han. Så det gav 0:- och skickar man fakt påminnelse så ja inte fan fick man annat än 0:- . jojoj så var det med denna saken. Så ska ni ha med han att göra så ja ni får betalt om ni får annars inte. Det är min erfarenhet. Så lycka till om ni försöker. Är det någon som vill har erfarenhet av dessa agerande parter så hör gärna av er skicka till oss på jk@jige.eu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...