Lägenheter Norra Cypern uthyres säljes

Gå till https://www.google.com

Gå till https://www.google.com

Ovanstående lägenhet är ledig för uthyrning omgående. Pris Beror på om det är korttids hyra eller långtids hyra. Ligger i en liten by utanför Bafra. En lantlig lugn by med jordbruk. Affärer finns i närliggande byar samt stormarknad ca 1 mil samt lite större stad Eskile med affärer med sjukhus samt Famagusta som är större stad med större sjukhus samt affärer ca 30 minuters bilresa. Mera information lämnas på mailadressen jankels@protonmail.com

______________________________________________________________________________

Väder klimat oktober november är det början på vinter då kommer regn mulet kan blåsa (men för er som har varit i Spanien så på vintern så när det blåser så går det lätt genom kläderna och regn kan vara verkligen kallt.) På Cyperna så är det milda vindar så kallt är det men inte alls bitande kyla om man nu ska jämföra med Spanien. Sen Mars lite olika idag när det slår om till varmare men det kan ske till nästa dag till sommar vinter klimat när det växlar till sommar så är det sällan (jag har inte varit med att det regnar när det har slagit om till sommar så då är det soligt kan hända någon dag med mulet) till det slår om till vinter igen. Ett kort tag 1 månad ca kan det komma upp i 40 45 grader men som sagt milda ljumma vindar värmt är det men inte stekhett jag tycker det är ett bra klimat på ön.

Om folket på ön dom flesta har koppling kommer från Turkiet Turkiska talar dom flesta av dom boende folket. I affärer så kan dom flesta Engelska folket i allmänhet hjälpsamma om man får problem med bilen så stannar folk för eller senare och frågar om dom kan hjälpa till. Så Engelska klarar man sig för det mesta med. Motsättningar våld mellan folk existera inte. Samma med religion man tolererar varandra skulle polisen behövas så våld så är det låg tolerans för. Polis dom flesta kan engelska är lugna av sig provocerar inte.

Vi är verksamma på Norra Cypern. Vi har kontakter med Byggnads Hyres Bolag vi förmedlar hyres köpas objekt. Så kontakta oss gärna så kan vi hjälpa till att få tag på objekt till er.

Norra Cypern är inte med i EU att flytta hit eller semestra här är lugnt. Brottsligheten är mycket låg inga husprängningar bilbränder det händer inte här. Våld finns men är lite. Motsättningar mellan folkgrupper kan hända men våld är verkligen lite. Är mycket låg tolerans här för våld. Stöld kan väl hända men som sagt mycket låg brottslighet. Kan nämnas att vid parkerings affär platser så lämna många fönster nere inte låsta bilar samt bilnyckel i rattlåset. Har efter många år här aldrig hört att en bil har stulits.

Svensk talande finns på plats. Vi kan hjälpa till med hjälp på plats. Vill ni ha transfer till från flyg så kan vi ordna det. För dom som vill ha bolag bankkonton i flertalet länder så har vi kontakter för det.

För pensionärer så kan vi ordna med hemhjälp

Ta kontakt med oss på denna mailadress jankels@protonmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...