Anmälan till Säpo om Arabiska Partiet eller vilka vem som leker bakom detta parti

Texten till skrivelsen till säpo

https://www.youtube.com/watch?v=ANDseeI_Bj8&feature=youtu.be arabiska partiet som finns eller inte det kan man inte veta oberoende om dom riktar hot idag om sd skulle komma till makten är ett hot av alvar svenskarna är under stort hot av sin olagliga leksaksregering som har terrorist koppling samröre som är olagligt men ingen gripen dom kan lugnt fortsätta an förgripa sig på svenskarna denna avser att gå ut med

terrorist koppling samröre som är olagligt men ingen gripen dom kan lugnt fortsätta an förgripa sig på svenskarna denna avser att gå ut med alvarlig varning att rösta på sd kommer utlösa inbördeskrig sd är det partiet svenska folket tror ska rädda dom så detta hot är verkligen alvarligt så den man ska vända sig till är den jag nu vänder mej till och föresätter omgående åtgärder från säpo säkerhetspolisen säkerhetspartiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...