SAMMANFATTNING AV AKTUELLA NYHETER

Lämna sajten gå till google https://www.google.com

Gå till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Angående EU FN WHI Svenska Leksaksregeringen så ska det in i EU hur mycket svarta som helst.

EU har nu kommit på att ändra Madridöverenskommelssen för dom har kommit på att det behövs ändras. Att ta hänsyn till EU Ländernas sitation är det inte tal om utan det måste in mera mera folk. att dom ska tllbaka till länderna dom kommer från eller till länder som passar dom med kultur och så kallad religion är det inte tal om. Men in i EU är ett måste. Inget alls nämns om EU ländernas möjliget att  ta mot mera. Eller folket vill ha mera av detta som utgör kostnader våld i ställer för att bidra med något. Det har framkommit att få som kommer bidrar med inteckter. Men med våld plundring bedrägari brottslighet bidrar en större det av dom med. Men är det vad eu länderna behöver hjälp med. Ska det vara en rädding för framtiden och rädda välfärden. Ja om det blir pengar in så bidrar dom så klart. Om dom utgör utgifter i ställer för bidra då behövs dom inte, annat för att husse och leksaksregeringen behöver röster. det är inte att bidra med utan kostnader som dom få svennar ska jobba ihop det ingen räddning för landet eller för folket.     

Ja det sprängs ofta nu för tiden inte för byggen. Utan av husses folk. ok Töntligan (Polisen om man nu ska kalla dom för det) är JU EFTER DESSA. kommer dom lösa detta näää ingen risk. För att stoppa detta behöver man bara stoppa leksaksregeringen lek som leker med sin husse terrorist (Muslimska brödra som är terro klassat) För griper man en olaglig regeringen som har en husse som terrorist så är skyddet för att utföra husses order borta. Så länge dom som har ett syfte till detta kan leka vidare det är husse leksaksregeringen så kommer detta att fortgå och töntarnas är ju en del av husses folk     

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...