ÖPPEN SKRIVELSE TILL SKATTEVERKET 1

Lämna sajten gå till google https://www.google.com

Gå till startsidan https://jige.jige.eu/

Gå vidare till https://jige.jige.eu/2018/06/01/sammanstalning-av-sajt-adresser-pa-denna-sajt/

Öppen skrivelse till vederbörande registrator för att se till att alla i skattemyndigheten får kännedom om denna skrivelse.

Jag skriver till er på skatteverket i den egenskapen dom grundare till säkerhetspartiet med sajten jige.jige.eu och kallenyfiken.blogg.se

Mycket kort om säkerhetspartiet efter över 40 år varit är leksak som företagare i detta skurkkalifat där Svenska Staten utmanövrerades av Sossepacket med ett avtal 1994 med en terrorist Muslimska Brödraskapet. Detta avtal är i klartext skulle detta ha hänt i en rättsstat så skulle alla parter som ingått detta avtala hamnat på häkte omgående för allt är totalt olagligt. Se mera om det på jige.jige.eu. Men eftersom sossepacket är inblandat i detta nu och med flera partier. Så går det bra somliga har inte stora krav på att följa lagarna utan avser i stället att sätta sig över lagarna. Sittande regering har stiftat nyligen lag att det är olagligt att ha terrorist koppling samröre med terrorister. Och det har verkligen sittande leksaksregering. Att ta över ett land med antingen ett avtal eller på annat sätt se till att få kontroll över landet. Utan mandat är att kapa landet. Allt som har gjorts efter avtalets skrevs är olagligt ni kan ha vilken åsikt om den saken. Ni kan bestämma stifta hur mycket lagar som helst. Kalifatets skyddar er med ett beskyddarsystem så ni kan sätta er över vad ni vill det fungerar utmärkt. Till den dagen det kommer att annat parti som skulle få mandat att styra Sverige, så upphör ert leksakskalifatet skulle det vara på det viset att säkerhetspartiet skulle få mandat till att styra landet. Så vill jag klargöra följande. Att leka i ett land som har en terrorist som husse är olagligt sen sätta sig över lagarna är olagligt alla ni som i dag leker myndighetspersoner är skyddade till det skräckväldet tar sitt slut. Sen så får man hoppas att svenska folket fått vet i skallen och rösta stödja säkerhetspartiet som nu vågar det för i skurkstater så leker diktatorerna som dom gör så länge dom kan det. Så orsaken till jag skriver är inte att ni fattar läget rättar er efter lagarna och avgår det gör inte idioter så länge dom kan leka vidare. Utan orsaken är denna att dels få fram säkerhetspartiet ståndpunkt samt påtala lekandes myndighetspersoner ställning i ett ställe om säkerhetspartiet skulle få mandat att styra landet. Som med koppling till terrorister så är utgången given. Det är verkligen olagligt. Sen i alla år jag har hålt på i kalifatets Sverige som är olagligt som bara fan. Så har skatteverket förutom skatte ärende så i alla tider sysslat med personförföljelser av folket i Sverige det kan ni göra för allt sen 1994 så är det en skurkstat som leker utan mandat allt ni gör är ni personligen ansvariga för. Det är ingen ide att ni får spader och sticker till datan för att hitta mej för att sätta igång med olaglig personförföljelse för det har ni hålt på med i många år det kommer att ges ut på jige.jige.eu . Vad som nu gäller är att ni med era maffiametoder ska ge er på oliktänkare som ni i alla tider har gjort turen nu har kommit till så kallade swish horor. Så klart olagligt rättssystemet är helt tillintetgjort så överklaga kan man men som alltid att få rätt mot skurkar som ni är inte att tänka på. har i några få fall lyckats med det när ni inte klarade av att ljuga er ur saken. Som alla myndighetspersoner håller på med inklusive leksaksregeringen som är olaglig. Så till sak vill göra klart för er lekande stolpskott verkligheten så om säkerhetsparitet skulle komma till regeringsställning . Så har ni fått info hur säkerhetspartiet ser på ert lekande som ni alla myndighetspersoner håller på med eftersom ni kan det. Som sagt allt är olagligt så karva kan ni göra se långe ni kan det. men om säkerhetspartiet får makten så är det slut med denna lekstuga. Så ert agerande med att jävlas med så kallade Swift horor. Jaga oliktänkare leka med dom så är ni som sagt personligen ansvariga för allt ni gör har gjort att som Hitler medlöparnas ljugande att man bara lydde order mm korkade bortförklarande kan ni strunta att försöka med vill också påtala att ni inte minns vad vilka ni jävlas med och menar på att ni har samma som en enskild medborgare har att inte säga något alls . Att ni kan hålla käften om det och undkomma med följd så glöm den saken. Sen att utge sig som myndighetsperson så är det myndighetspersoner som har hela beviskravet . Så kommer folk och anmäler er så ska ni kunna klargöra vad ni har gjort samt vilka rättigheter vilka lagar ni styrker era agerande på att komma med att ni lyder en terrorist eller leksaksregeringen är samma sak att ni bevisar vad ni har Holt på med. Fungerar inte för det är olagligt . Kan ni inte det så kommer ni inte undran med påföljd. Ni får verkligen svara på denna skrivelse dem kommer så klart att finnas på jige.jige.eu att ta del av. Jag föresätter att ni i en så kallad rättsstat kommer med ett svar till medborgarna som ett svar på skrivelsen. Sen att utan mandat påföra folk påföljder beslut som inte är lagliga så är ni personligen ansvariga för det. KOLLA PÅ jige.jige.eu för mera information säkerhetspartiet 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...