Kolla nedan skrivelse om Muslimska Bröddraskapet och leksaksregeringen i Kalifatatet Sverige

Ja kolla nedanstående bild. Ja detta är vad dom vill sprida och dom ledande i Muslimska Brödraskapet vill förmedla till sitt folk hur dom ska argumentera agera med andra hur dom vill framföra sitt agerande. Detta är helt främmande för väst folk men för många år sen ja verkligen länge sen så finns detta i västvärlden men sen kom man framåt med sitt tänkande argumenterande men dessa är lite sena mot västfolket. I väst så står vi inte och prutar timme efter timme men det gör man i en del länder. I väst så avser man att hålla det man säger i många andra länder så har man ett falskare sätt man försöker avser att vilseleda ljuga för att uppnå sina syften. Det har man i väst gått i från för länge sen. Så tänkandet i väst och i andra länder är olika. Nu är det stora problemet med muslimska brödraskapet och en Muslim Brödraskapet är inte samma sak som en muslim. Men våld för Muslimska brödraskapet är det dom som gäller inte andra som nu ska ta över så har samma liknade personstörningar som en narcissist ( https://cse.google.se/cse?cx=partner-pub-9785768889949957:6629601825&ie=UTF-8&q=nesesist ) det är en rätt bra liknelse. Det är att som snacket om stockholmare och snacket om religion och andra sporter partier som människan vill söka sig till. Så växer folk ofta in i det i religion och snacket om stockholmare så får många det i unga år och verkligen blir tvättade i huvudet och dom som håller på med Brödraskapet så vet dom hur dom ska få folk att stå för det dom har blivit programmerade med så då sitter det ordentligt i deras huvud. Och då kommer också våldet fram. Och argumentera med folk som är totalt blåsta i skallen det går om man har argument som fungerar. Antingen många flera än dom lagar så dom hindras ta till våld. Är dom många ja då är det totalt omöjligt att snacka med dom. Det är dom och dom motparten det bryr dom sig inte om. Så Svenska polisens sätt att försöka tala med dom är från dom styrande muslimerna brödraskapet som styr Sveriges kalifat genom sin husse terrorist = Muslimska Brödraskapet som ha full koll på Sverige dom har kunnat tagit kontroll just på det sättet som dom själva beskriver i sin text. Som är muta hota eller vad som helst för att nå sina mål i detta fall var det att komma över svenska staten och då vände dom sig till landsförrädarna sossepacket och dom gick ju med på det med största vilja, att köpa röster mot att släppa in främmande intressen i myndigheter är så olagligt som det går. Och sossepacket har hade ingen mandat att ingå detta eftersom i grundlagen så kommer makten från folket samt att dom hemlighöll detta så länge som det gick så utan folket stöd med omröstning ändring eller att ingå detta avtala med terrorister finns inte. Om man jämför detta med ett bolag. Som kan heta svenska staten. Och direktören i detta företag skulle sälja överlåta utan ägarens medgivande så är det olagligt inte gällande . Ser man till sen att inte tala om det för ägaren så denna kan agera så är det ännu mera olagligt. Allt som görs efter ett olagligt övertagande kapning av något är utan mandat och allt är olagligt. Så i klart text att sittande skurkregering som är en marionett regering som inte ägarna visste om på ca 25 år bestämmer massa som inte alls är enligt ägarens medgivande. Är olagligt. Det finns dom som anser att man ska upphäva ingående avtal. Resultat till det är att man gör ett förfarande som är olagligt till lagligt eller ger sken av det så vad man ska göra är att helt enkelt få bort dessa yrkesbrottslingar som leker regeringen och förklara allt dom har gjort är utan mandat och olagligt och dom som har gjort detta ska stå får det dom har gjort personligen. Så anser säkerhetspartiet man ska göra. Sen ska nämnas att detta går inte att snacka med dessa angripare för som har bara en sak i skallen ta över. Så då måste man med våld svara dom för dom ska förstå. Så är läget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...